Basın Bülteni - Ayrıcalıklar Dünyasından Yararlanmak Ve MSC Voyagers Club’a Katılmak İçin Beş Neden

Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika Bölgesinde dünyanın en büyük kruvaziyer gemi şirketi ve alanın pazar lideri olan İsviçre merkezli MSC Cruises,  popüler MSC Voyagers Club sadakat programındaki ek indirimlerin ve avantajların ayrıntılarını açıkladı.

MSC Voyagers Club, MSC Cruises’ın devamlı seyahat eden müşterilerini ödüllendirmek, deniz yolculuğu sevgisini üyeleriyle paylaşmak ve ayrıca şirketin gemi yolculuğu esnasında, seyahat öncesinde ve sonrasında da konuklarına istisnai bir deneyim sunma taahhüdünü pekiştirmek için tasarlandı. Sürekli büyüyen modern ve zarif gemi filosuyla, yolcularına sunduğu benzersiz deneyimleriyle ve dünya üzerinde çeşitli alternatifler sunan güzergahlarıyla bu kez MSC Cruises tatilini seçmek için daha çok nedeniniz var.

1. FARKLI ÜYELİK SEVİYELERİ, ARTAN AVANTAJLAR SUNUYOR

MSC Voyagers Club, ücretsizdir ve katılımı çok kolaydır! 2006 yılından bu yana MSC Cruises ile seyahat eden ya da halihazırda  bir rezervasyonu satın almış olan konuklar, gemiye binmeden önce, gemideyken ya da seyahatlerinin ardından MSC Voyagers Club’a katılım başvurusu yaparak, artan  avantajlardan yararlanmaya başlayabilirler.

Kategori yükseldikce avantajları da artan beş farklı üyelik seviyesi bulunuyor: Welcome, Classic, Silver, Gold ve Black. Konuklar, hem ayrıcalıklarını hem de statülerini aşamalı olarak artıran puanlar kazanabilirler.

Kabine ücretsiz bir meyve sepeti ve gemideki Voyages Selection seyahatleri sırasında istedikleri alanda harcayabilecekleri 50$ tutarında ücretsiz kredi gibi, özel bir “Tekrar hoş geldiniz” kokteyli ve bilgilendirici bir bülten, Classic ve Silver Kart üyeleri için sağlanan avantajların yalnızca birkaçıdır.

Gold Kart üyeleriyse, yukarıda belirtilen ayrıcalıklara ek olarak, MSC Cruises filosunda rağbet gören rahatlama ve dinlenme alanı MSC Aurea Spa’daki Termal Alana bir saatlik ücretsiz geçiş ve limanlarda öncelikli karaya çıkma hakkını da içeren özel avantajlardan yararlanabilirler.

Black Kart üyeleri, diğer üyelik seviyelerine sağlanan faydaların tümüne ilave olarak, kabin içi ücretsiz prosecco ve çilek, terlik ve bornoz, özel restoranlarda iki kişilik akşam yemeği, ücretsiz bir dans dersi, ücretsiz gemi şeklinde çikolata, gemiden geç çıkış avantajı, seyahatin sonunda öncelikli iniş ve seyahat esnasında gerçekleştirilen özel ‘Black Kart Üyeleri’ partisi gibi birçok avantajı içeriyor. Eylül 2019 itibarıyla, Black Kart üyeliği, bu seviyenin sunduğu birçok değerli avantajı yansıtmak üzere ‘Diamond’ olarak yeniden adlandırılacak.

1. HEVESLİ GEZGİNLER İÇİN STATUS MATCH PROGRAMI

MSC Voyagers Club, diğer otel, gemi ya da tur operatörü firmalarının sadakat programı üyeleri için, Classic’ten Black’e kadar üyelik kategorisi eşleştirme fırsatı sunmaktadır. Konuklar bu eşleştirme ile, tüm yolculuklarda %5 indirimden faydalanabilir ve sadakat programlarının mevcut avantajlarına benzeyen ya da daha yüksek olan ayrıcalıklarından yararlanabilirler.

1. TÜM REZERVASYONLARDA %5 İNDİRİM ve ÖZEL AYRICALIKLAR

MSC Voyagers Club üyeleri, ilk seyahatlerinden sonraki tüm rezervasyonlarında %5 oranında bir indirimden, tüm satışa açılan programlara ilk rezervasyonu yaptırma fırsatından yararlanabilir ve ayrıca birçok farklı yöntemle de ilave puanlar toplayabilirler. * Konuklar puan topladıkça üyelik seviyeleri yükselmekte, üyelik seviyeleri yükseldikçe de ayrıcalıkları artmaktadır.

1. VOYAGES SELECTION SEYAHATLERİNDE EKSTRA İNDİRİMLER VE İKİ KAT PUAN

Classic’ten Black’e her seviyeden MSC Voyagers Club üyeleri için %5 oranındaki indirimlerine ek olarak, özel Voyages Selection seyahat indirimleri de mevcut.  Bu seçeneklerle %5, %10 (%10 AVANTAJI YENİ! 10 Mart 2019’dan bu yana) ya da %15 oranında indirimli seyahat edebilir ve böylece üyeler sonraki tatilleri için büyük tasarruf yapabilir!

Yalnızca birkaç gün veya 2 haftadan fazla süren, dünyanın her yanında Akdeniz’den Baltık’a, Karayipler’e ve Doğu Çin Denizi’ne kadar farklı seyahat programları bulunuyor.

2019 yılı Haziran ayının sonundan itibaren, Voyagers Club üyelerinin bir sonraki seyahatlerini Voyages Selection’dan yapmak için bir nedenleri daha var. Bu deniz seyahatlerinin her biri, konfirme ettikleri deneyime bağlı olarak, konuklara puanlarını iki kat artırma fırsatı sunuyor. Böylece üyelik seviyelerini iki kat hızlı ilerletme ve sürekli artan faydalardan yararlanma şansını yakalayabilirler.

1. DÜNYA TURU İÇİN REZERVASYON YAPIN VE ÜYELİK STATÜNÜZÜ YÜKSELTİN

Kısa sürede Black Kart üyelik statüsüne ulaşmayı amaçlayan ve aynı zamanda dünya gezgini olmak isteyen konuklar için, MSC Dünya Turuna rezervasyon yapan Classic ya da üstündeki MSC Voyagers Club üyeleri, seçtikleri deneyimin türüne göre üyelik puanlarını üç katına çıkaracak.   Welcome kategorisi üyeleri de dahil, kayıt tarihleri Dünya Turu rezervasyon tarihinden önceyse bu fırsattan yararlanabilir.

Diğer seyahatlerden farklı olarak, bu puanlar kalkıştan önce üyenin hesabına otomatik olarak eklenerek, eklenen tüm ayrıcalıklardan hemen faydalanabilmelerine olanak tanıyacak. Buna ek olarak, üyelik otomatik olarak üç yıl daha uzatılacak. Dünya seyahatinizi daha büyük bir konfor içinde yapın!

Üyeler, tüm MSC Cruises kanalları üzerinden Voyages Selection rezervasyonu yapabilir.   Ayrıntılar ve MSC Voyagers Club hakkında daha fazla bilgi için, www.msccruises.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

NOTLAR:

* Puanlar rezerve edilen kabin ya da deneyim türüne, seyahatin süresine ve gemideki hizmetler için harcanan tutara (hem önceden hem de yolculuk sırasında rezervasyonu yapılan hizmetler)  ve alımlara bağlı olarak değişebilmektedir. Örneğin bir Fantastica deneyimi yerine bir Yacht Club kabin rezervasyonu yapmak  veya 5 günlük bir seyahat yerine 10 günlük bir seyahate katılmak daha fazla puan kazandırmaktadır.