Basın Bülteni - MSC Bellissima Gemisindeki Cirque Du Soleil At Sea Gösterilerinin Yaratıcı Süreci

• Gemide sadece MSC Bellissima'ya özel benzersiz iki gösteri sunulmaktadır.
  • Nefes kesici yeni sahne sanatları ve performansları ile Cirque du Soleil, yaratıcı sınırları zorlamaya devam etmektedir.

Cirque du Soleil at Sea, dünyanın en büyük özel cruise şirketi olan MSC Cruises ve canlı eğlencede dünya lideri olan Cirque du Soleil tarafından kurgulanan eşsiz bir eğlence konseptidir. İki yeni Cirque du Soleil at Sea gösterisi, SYMA ve VARÉLIA , Mart 2019’da MSC Cruises’ in yeni amiral gemisi MSC Bellissima’da lanse edildi. Dünyanın önde gelen cruise şirketi, bugün bu iki orijinal yeni gösterinin arkasındaki ilhamı, yaratıcı sürecin ayrıntılarını ve muhteşem performansların ilk görüntülerini paylaştı.

SYMA hayali bir dünyanın kalbine fantastik destansı yolculuk ve hayali yaratıkların yaşadığı gizemli adanın keşfi. MSC Bellissima’daki konuklar, tam da gösterinin ana karakteri gibi, bir keşif yolculuğuna çıkıyorlar. Sürükleyici video görüntüleri, orijinal set tasarımı, biyolüminesan aydınlatma ve akrobatik hareketlerle SYMA unutulmaz bir gösteri haline geliyor.

VARÉLİA, sevgi ve cesaretin en büyük bölünmelere karşı zafer kazandığı modern bir şövalyelik hikayesidir. Fütüristik yanı ile bir ortaçağ masalı olan VARÉLİA, mizahi dokunuş ile çizgi roman tadında  bir hikaye sunuyor. İzleyiciler, akrobatik hareketler, lazer gösterisi ve benzersiz set tasarımı ile keyifli anlar yaşayacaklar.

Bu iki yeni şovla Cirque du Soleil, sahneleme, makyaj, kostüm ve performanslardaki yeniliklerle yaratıcı sınırları zorlamaya devam ediyor.

• SYMA'daki Sualtı Yaratıkları karakterleri, kostümlerinin parçaları ile birlikte aynı zamanda makyajları da ultraviyole pırıltılı özelliklere sahip olup, Carousel Lounge'a yerleştirilen özel ışıklar altında parlamaktadır.
  • Yaratıcı ekip, SYMA’da ilk kez gösteriye video projeksiyonunu dahil ederek, daha fazla görsel öğe katmak ve sahne alanına içerik yansıtmak için kullandı.  Bu teknoloji, nesneleri ve görünüşü doldurarak konuk deneyimini daha da zenginleştirecek.
  • VARÉLIA'nın finali, karmaşık hareketler sırasında inanılmaz derecede yüksek hızlarda dönen nefes kesici bir paten ikilisi içeriyor.  Bu, havada çember ikilisi ile birleştiğinde, yerden tavana kadar muhteşem bir zirve oluşturuyor.
  • Lazer ışıkları, VARÉLIA'da fütüristik ve değişken bir set tasarımı oluşturmak için kullanılmaktadır. Gösterinin temasını ve atmosferini daha iyi aktarmaktadır. Estetik açılara güçlü bir şekilde odaklanan lazerler Cirque du Soleil at Sea ekibinin gösterisini zenginleştirecek grafik figürler ve illüzyonlar yaratmaktadır.