Basın Bülteni - MSC Cruises MSC Grandiosa’da Sunduğu Ödüllü Aile Etkinliklerini Yeni Gençlik Web Dizisiyle ve Yeni Aktivitelerle Daha da Zenginleştiriyor

MSC CRUISES MSC GRANDIOSADA SUNDUĞU ÖDÜLLÜ AİLE ETKİNLİKLERİNİ* YENİ GENÇLİK WEB DİZİSİYLE VE YENİ AKTİVİTELERLE DAHA DA ZENGİNLEŞTİRİYOR

• MSC Grandiosa misafirlerine yepyeni üç etkinlik sunacak: MSC Dans Ekibi, Drone Akademisi ve Casusluk Görevi
  • Ayrıca gençlere özel olarak hazırlanan Kabin 12006 adlı yeni web dizisi de misafirlerin beğenisine sunulacak.

Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika Bölgesinde dünyanın en büyük kruvaziyer gemi şirketi ve alanın pazar lideri olan İsviçre merkezli MSC Cruises, şirketin bu yıl Kasım ayında seferlerine başlayacak olan yeni gemisi MSC Grandiosa’da çocukların beğenisine sunulacak bir dizi ile yepyeni eğlenceli etkinliklere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

MSC Cruises her sene gemilerinde ağırladığı 350.000’in üzerinde çocuk misafire ve farklı yaş gruplarına ayrılmış toplam 700 m2’lik çocuk alanlarından cıvıl cıvıl aqua parklara, son teknoloji sanal oyun odalarından daha pek çok alana yayılan yüzlerce saatlik bir etkinlik programı sunuyor. Firma şimdi de MSC Grandiosa’da MSC Dans Ekibi, Drone Akademisi ve Casusluk Görevi adlı üç yepyeni etkinliğin yanı sıra gençlere yönelik yeni bir web dizisi sunmaya hazırlanıyor.

MSC GRANDIOSADA YER ALACAK YENİ EĞLENCELİ ÇOCUK ETKİNLİKLERİ

• MSC DANS EKİBİ - aralarında Idols, X Factor ve Got Talent serilerinin de bulunduğu dünyaca ünlü pek çok TV yetenek şovuna imza atan yapım şirketi Fremantle ortaklığı ile geliştirilen bu yepyeni yarışma deneyimi, 12-17 yaş aralığındaki genç ekiplere,  yılın dans ekibi ünvanını kazandırmak için kıyasıya mücadeleye davet ediyor.
  • Çocuklara yönelik diğer yenilik ise MSC Cruises’un, küresel marka ve şirketler için drama ve teknoloji merkezli etkinlikler yaratma konusunda uzman, dünyaca ünlü Londra merkezli The Department ajansı ile kurduğu Drone Akademisi:
    • DRONE AKADEMİSİ: MSC Grandiosa’nın Sportsplex alanında yer alan bu yüksek teknolojili drone bayrak yarışı, floresan efektli ve parlak dronelar sayesinde gece de yapılabilecek. Gençler 390m2’lik arenada yer alan 15 engeli, mümkün olan en kısa sürede aşmak için mücadele eden ekiplere katılmadan önce, drone yönetme becerilerini geliştirecek eğitimler alacaklar.
    • CASUSLUK GÖREVİ - genç misafirler MSC Cruises’un ilk kez sunacağı bu yeni, kapsamlı ve gezici casusluk deneyiminde başrol oynayacak. Gerçeklikle kurgu arasındaki bu deneyim ile misafirler aydınlatılmayı bekleyen benzersiz olay örgülerinin peşine düşerek geminin dört bir yanındaki farklı sahnelerde ipucu arayacak ve gizemi çözerek MSC Cruises ödüllerinden birinin sahibi olacak.

YENİ GENÇ WEB DİZİSİ KABİN 12006, 2020NİN BAŞLARINDA VİZYONDA

Üç seri olarak devam eden ve beş milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan ‘Kelly & Kloe Gemide’nin başarısının ardından MSC Cruises gençler için yepyeni bir web dizisi daha yayımlamaya hazırlanıyor.

MSC Belissima’nın pek çok cevapsız soruyla ve sürprizlerle dolu ‘Kabin 12006’sında gizemi bu kez Markus ve arkadaşı Lukas dijital seyahat asistanı ZOE’nun da yardımıyla çözmeye çalışacak. Bir denizcilik kariyeri hayal eden bu iki genç adam, bir kruvaziyer gemisindeki benzersiz staj fırsatını değerlendirmek isterken kendilerini beklenmedik bir aşk hikayesinin girdabında bulacaklar.

MSC CRUISESUN ÇOCUKLAR İÇİN TASARLADIĞI HİZMETLERE İLİŞKİN DAHA FAZLA BİLGİ

Bunlar MSC Cruises’un sunduğu ödüllü aile etkinliklerinin* en yenileri. Ayrıca MSC Cruises’ın ailelere özel hizmetlerini aşağıda bulabilirsiniz:

• Gemide LEGO deneyimi - her seyahat içerisinde bir gün LEGO® faaliyetlerine ayrılıyor ve gün sonunda çocuklara Jr. LEGO® Uzman İnşaatçı diploması veriliyor.

• DOREBRO – her yaştan çocuk için tasarlanmış özel bir spor programıdır.

• Bebekler ve küçük çocuklar için tasarlanmış hizmetler: 3 yaş altı çocuklar için tasarlanan Bebek Kulübü’nün yanı sıra özel çocuk bakım hizmeti. Bu hizmetlerin çoğu küresel lider bebek markası Chicco® ve diğer MSC Cruises ortaklarının katkılarıyla sunuluyor.

• Kaşif Aile Kulübü - tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özel gezi keşif programıdır.