Basın Bülteni - Ocean Cay MSC Marine Reserve’in Doğal Güzelliğini Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Ocean Cay MSC Marine Reserve’in Doğal Güzelliğini Keşfetmeye Hazır Mısınız?

• Adayı koruma planlarının içerisinde yer alan derinleştirilmiş ekolojik analiz tamamlandı.
  • Misafir deneyimine ilişkin yeni spa konseptini de kapsayan yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

İsviçre merkezli dünyanın en büyük kruvaziyer filosuna sahip MSC Cruises, özel ada Ocean Cay MSC Marine Reserve’in kapılarını misafirlerine açmasına sadece dört ay kala, misafirleri bekleyen bu eşsiz deneyimin bazı ayrıntılarını paylaştı. Adanın vizyonu misafirlerine Bahamalar’ın doğal güzelliklerini doyasıya yaşamalarını sağlamaktır. Ocean Cay kullanım alanlarının nasıl inşa edildiğinden, adanın nasıl işletildiğine ve adada yer alacak tüm etkinliklerin çeşitlerine kadar her detayı şekillendiren bir bütün olarak ekolojik prensipler çerçevesinde kuruldu. Misafirlere okyanusların ve mercan resiflerinin korunmasının önemini fark etme fırsatı sunan eğlenceli eğitim programlarının tasarımına ilişkin çalışmalar ise devam ediyor.

GELECEK İÇİN ÇEVRESEL RESTORASYON

MSC Cruises koruma gereksiniminin daha iyi anlaşılması ve çevresel girişimlerin ayrıntılı olarak planlanması için Hızlı Ekolojik Değerlendirme komisyonu (Rapid Ecological Assessment- REA) kurarak Ocean Cay’i çevreleyen suların kısa vadeli değerlendirmesini yaptı.

Adanın gelecekteki ekosisteminin önü açılırken, Kasım ayında da ilk misafirlerini ağırlayabilecek şekilde tamamlamak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ada, ‘doğayı keşfet’ felsefesine dayanan unutulmaz bir deneyim yaratma vizyonuyla her yönden geliştiriliyor.

LÜKS BİR RAHATLIK

Adanın kuzey tarafındaki etkileyici bir noktada yer alan The Spa at Ocean Cay’de misafirleri büyüleyici bir okyanus manzarası bekliyor. Ocean Cay için özel olarak yaratılan bu yeni ve benzersiz spa konsepti, misafirlerini seyahatlerin ayrılmaz bir parçası haline gelen ögelerle şımartmak için tasarlandı.

AİLE BOYU EĞLENCE

Bir aile şirketi olan MSC Cruises’un filosunda sunduğu ödüllü aile deneyimi Ocean Cay’de de misafirlerin hizmetinde olacak. Aile dostu bir etkinlik olarak tasarlanan Seakers Family Cove misafirlerini bekliyor. Ada, içinde oynayabilecekleri sığ lagün ve her tür oyuna uygun kumlu plajı ile çocuklara yeryüzünde cenneti sunuyor. Adadaki tüm plajlar, herkesin güvenliğini sağlamak için cankurtaranlar tarafından izlenecek ve bu ebeveynlere gönül rahatlığı sağlayacaktır.

AKŞAM EĞLENCELERİ

Dinlenme ve rahatlamaya ayrılan bir günün sonunda adayı en cazip kılan seçeneklerden biri de akşam eğlenceleri ve etkinlikleri. Büyüleyici günbatımının ardından adanın 30 metre uzunluğundaki ikonik kırmızı-beyaz deniz feneri etrafı aydınlatacak. Hareketli bir gece geçirmek isteyen misafirler nefes kesen ışık gösterisiyle eğlenirken, daha sakin bir atmosfer arayanlar ise sahilde oturup manzaranın tadını çıkarabilecek. Adada ayrıca geleneksel bir junkadoo gösterisi de mevcut olacak. İlhamını tarihi Bahama festivallerinden alan bu gösteri, renkli kostümlerin müziğin ve dansın muhteşem birleşiminden oluşan bir şölendir.

Ocean Cay MSC Marine Reserve’de sizleri nelerin beklediğini öğrenmek isteyenler için adaya özel bir web sitesi de mevcut:www.mscoceancay.com

Kasım 2019’dan itibaren Miami başlangıçlı tüm MSC Cruises gemileri Karayip rotasının bir parçası olarak Ocean Cay’e de uğrayacak.